Hi meiden,

Wat vinden jullie? Is het niet tijd voor een nieuwe accessoire; de pump-accessoires? Ik vond van wel en ik ben daarom op onderzoek uitgegaan. Tijdens mijn zoektocht, lees: google--> schoen accessoires, belande ik op allerlei websites waar ze schoenenpoets aanboden. Niet echt wat ik zocht!

Toen dacht ik; Waarom zou ik dit niet zelf gaan ontwikkelen?

Nieuwe pumps kopen is natuurlijk superleuk, maar ook een dure hobby. Ook is het soms lastig om de juiste pump te vinden die perfect bij je outfit matched. Daarbij komt dat je ook steeds op nieuw het inloop-pleister-blaar-pleister ritueel weer door moet. Ook belast het hebben van veel schoenen het milieu.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar dé manier om tijdelijk je pumps te pimpen, met tijdelijke shoe-apps. Deze apps moesten natuurlijk lekker zitten, niet van je pumps afvallen en al helemaal niet je pumps beschadigen. Dit was nogal een gedoe, maar uiteindelijk is dit gelukt!

Door alle positieve reacties op mijn gepimpte pumps heb ik besloten een webwinkeltje te openen: shoe-apps.nl is een feit!

Mochten jullie dit initiatief leuk vinden, like dan ook mijn facebook pagina: Kels Shoe-apps.

Veel plezier met het pimpen van je pumps!

Groetjes,

Kelly

                                                            

Schoen accessoires of schoenversiering nodig? Met Kels shoe-apps maak je ieder paar pumps klaar voor een feestje! 

Met Kels Shoe-apps maak je je favoriete paar pumps klaar voor een feestje. De shoe-apps zijn meedere malen te gebruiken, zitten heerlijk en beschadigen je pumps niet. Schuif ze op je pumps en klaar! Je hoeft geen nieuwe schoenen meer te kopen en je hoeft ze dus ook niet opnieuw in te lopen. Veel plezier met het pimpen van je pumps! #pimpjepump

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker

www.Girlstyle.nl